POLÍTICA DE PRIVACITAT

“De conformitat i amb lo establert a la normativa vigent de protecció de dades de caràcter personal, els informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament de dades amb titularitat de Maria Armas Serret amb CIF 45498483K i domicili social a C/ BALDRICH 74 08221, TERRASSA (BARCELONA), amb la finalitat d’atendre les seves consultes i enviar informació relacionada que pugui ser del seu interès.

En compliment amb la normativa vigent, Maria Armas Serret informa que les seves dades seran conservades durant el plaç estrictament necessari per complir amb lo mencionat anteriorment.

Mentre no se’ns comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han sigut modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-les amb les finalitats esmentades.

Maria Armas Serret informa que procedirà a tractar les dades de forma lícita, leal, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacte i actualitzada. És per això que Maria Armas Serret es compromet a adoptar les mesures raonables per que es suprimeixin o es rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supresisó, portabilitat i oposició al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a la direcció postal indicada a la web o en el correu electrònic info@novadental.cat
Podrà dirigir-se a l’Autoritat de control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.

Amb enviament del formulari de recollida de dades, vostè accepta la política de privacitat de MARIA ARMAS SERRET.