Equip multidisciplinar

El nostre compromís és el teu millor somriure i benestar!

El nostre equip d’odontòlegs cobreix diverses especialitats, permetent oferir una atenció integral i personalitzada als nostres pacients.

Comptem amb especialistes amb anys d’experiència en diverses branques de l’odontologia, com ara odontopediatria, implantologia, periodòncia i ortodòncia. Aquesta diversitat ens permet oferir tractaments personalitzats i adequats per a pacients de totes les edats, des de nens fins a adults.

Ètica i qualitat

Treballem amb ètica i garantim la qualitat dels nostres tractaments. No sols busquem la satisfacció immediata, també el benestar a llarg termini dels nostres pacients.

  • A Novadental, cada professional posseeix una formació rigorosa i anys d’experiència en el camp dental, garantint habilitats tècniques i un coneixement profund dels últims procediments.
  • Cada tractament que oferim està dissenyat amb una atenció personalitzada, escoltant i comprenent les individualitats de cada pacient.
  • La integritat, l’ètica i el compromís són la base de la nostra pràctica, i sempre ens esforcem per oferir la millor cura possible, prioritzant la salut i el benestar dels qui ens visiten.
  • A més, la nostra passió per la innovació ens porta a adoptar contínuament la tecnologia més avançada, assegurant intervencions precises i resultats que perduren en el temps.
  • Més enllà de l’excel·lència tècnica, volem oferir als nostres pacients un ambient càlid i acollidor, fent que cada visita se senti com una experiència familiar i reconfortant.

l’Equip

Dra. Maria Armas Serret
Directora mèdica
Col·legiada

Soc María Armas, Directora mèdica de Novadental i per a mi el més important en aquest ofici, és exercir l’odontologia amb ètica, honestedat i professionalitat, prioritzant sempre a les persones.

Dra. Marta Valle
Generalista i prostodòncia
Col·legiada

Hola! Soc Marta, odontòloga especialitzada en cirurgia bucal, implants i periodòncia. Durant 2 anys i mig he treballat en Novadental, destacant-me en l’àmbit general i implantológico. El meu compromís i habilitats clíniques em distingeixen com a professional compromesa amb l’excel·lència en l’atenció odontològica.

Dr. Xavi Saura
Ortodontista
Col·legiat

A més de cuidar la salut bucodental dels meus pacients, el meu objectiu és que els pacients tornin a somriure amb seguretat i confiança.

Dr. Romul Prat
Cirurgià i implantòleg
Col·legiat

Millorem la qualitat de vida dels nostres pacients a través de la rehabilitació parcial o total dels seus somriures.

Dra. Sonia Guerrero
Odontopediatra
Col·legiada

La meva prioritat és que els nostres pacients més petits gaudeixin la seva visita al dentista i que els seus somriures sempre estiguin sanes.

Eva Caballero
Higienista d’ortodòncia

El meu nom és Eva Caballero, higienista bucodental especialitzada en ortodòncia, amb més de 5 anys d’experiència. La meva trajectòria professional es va iniciar en Novadental, on he tingut l’oportunitat d’aprendre i perfeccionar les meves habilitats en l’àmbit de la higiene i salut dental. La meva meta és generar confiança en el pacient, assegurant-me que se senti còmode tant amb mi com amb el meu treball.

Mar Palau
Auxiliar dental

Hola! Soc Mar, auxiliar de clínica, tècnica en cures d’infermeria i radiologia. Tota la meva experiència és hospitalària però fa uns mesos em van brindar l’oportunitat d’unir-me a Novadental!. Em motivo a canviar i guanyar mes coneixements i experiència en un nou àmbit.

Montse Martí
Higienista en periodòncia

Soc la Montse, higienista dental i auxiliar, certificada en radiologia. Vaig començar d’auxiliar fa 9 anys a Novadental i ara com a higienista especialitzada en tractaments periodontals i responsable de les feines de laboratori.

Sheyla Martí
Coordinadora clínica

Em dic Sheila i des de 2013 he estat immersa en el camp de l’Odontologia com a Auxiliar. Amb el pas del temps, vaig obtenir la titulació com a Higienista Dental i Operadora de Raigs. Actualment, exerceixo funcions de coordinació i assessorament al pacient en Novadental, on el meu compromís principal és garantir tant la qualitat del treball com la satisfacció del pacient.

Stephania Agudelo
Higienista cirugía

Hola! Soc Stephania, higienista dental certificada en radiologia i primers auxilis. Porto 2 anys en Novadental, on vaig passar de ser estudiant en pràctiques a responsable de cirurgia i higienista dental. El meu enfocament és motivat, sempre amb ganes d’aprendre i créixer.

Sergi Tena
Gerència
Col·legiat

En Novadental practiquem l’escolta activa i la prioritat és que els nostres pacients se sentin sempre com a casa.

Compromesos amb la qualitat dels nostres tractaments i la satisfacció dels nostres pacients