Renova el teu somriure

Pròtesis dentals a Terrassa

El desig d’un somriure complet i funcional és universal. En Novadental, el nostre objectiu és restaurar la plenitud i la funcionalitat del teu somriure a través de solucions protètiques modernes.

La pròtesi dental s’enfoca a reemplaçar o restaurar dents perdudes o danyades, ja sigui degut a càries, malalties periodontals, traumatismes o qualsevol altra causa. Aquesta especialitat abasta des de solucions fixes fins a amovibles, sempre adaptades a les necessitats específiques de cada pacient.

Escàner intraoral

La precisió és clau quan es tracta de la salut dental

L’escàner intraoral ha revolucionat la forma en què s’aborda l’odontologia restauradora. És una eina tecnològica que permet obtenir imatges 3D precises i detallades de tota la cavitat bucal.

A diferència de les impressions tradicionals amb motlles, que poden resultar incòmodes per al pacient, l’escàner intraoral és ràpid, còmode i extremadament precís.

Aquesta tecnologia facilita la planificació i disseny de pròtesis dentals, garantint un ajust perfecte i una major satisfacció. Optar per pròtesis dentals amb el suport de la tecnologia de l’escàner intraoral significa triar precisió, comoditat i resultats òptims.

Si estàs considerant una pròtesi dental fixa o amovible, vine i descobreix com podem transformar el teu somriure.

Preguntes freqüents sobre pròtesi dental

Existeixen diversos tipus, incloent-hi pròtesis fixes com ara ponts i corones, i pròtesis amovibles com són les dentadures completes o parcials. L’elecció depèn de les necessitats individuals de cada pacient.

L’escàner intraoral és una tecnologia avançada que permet obtenir imatges 3D precises de la boca. S’utilitza una càmara especial que escaneja les dents i teixits circumdants, proporcionant una visualització detallada que ajuda en el disseny i adaptació perfecta de les pròtesis dentals.

Gràcies a aquesta tecnologia, el procés és més còmode per al pacient, evitant motlles tradicionals. A més, ofereix una precisió increïble, la qual cosa es tradueix en pròtesi millor adaptades i resultats més naturals.

Compromesos amb la qualitat dels nostres tractaments i la satisfacció dels nostres pacients