preservant l’essència del teu somriure

Odontologia conservadora

L’odontologia restauradora se centra en mantenir i recuperar la salut de les dents danyades per malalties o lesions, evitant extraccions innecessàries. Aquesta branca prioritza la conservació de la dent natural mitjançant diverses intervencions.

Tractaments odontologia conservadora

  • Caries

    Aquest és un dels problemes dentals més comuns. S’origina per l’acumulació de bacteris que deterioren l’esmalt dental. En la nostra clínica, no sols ens centrem en tractar les càries existents amb empastaments i reconstruccions d’alta qualitat, sinó que també promovem la prevenció a través d’una educació adequada sobre higiene oral i visites regulars al dentista.

  • Endodòncia rotatòria

    A vegades, la càries pot avançar i afectar el teixit intern de la dent. L’endodòncia rotatòria és una tècnica avançada que permet tractar aquests casos de manera més eficient i ràpida que els mètodes tradicionals. Utilitzant instruments rotatoris especialitzats, netegem i segellem el canal radicular de la dent afectada, preservant així la seva estructura i funció.

Cuida la teva salut dental amb els millors

Si desitges conservar la bellesa i salut del teu somriure, posa’t en contacte amb nosaltres. Som aquí per a ajudar-te!

A Novadental combinem la tecnologia més avançada amb una atenció personalitzada per a garantir que el teu somriure es mantingui sa i brillant al llarg dels anys.

Preguntes freqüents d’odontologia conservadora

L’odontologia conservadora, també coneguda com a restauradora, s’enfoca a conservar i restaurar la salut i funció de les dents afectades, principalment per càries, sense recórrer a procediments invasius. És important perquè permet mantenir les teves dents naturals en bon estat, evitant extraccions innecessàries.

Els signes inicials de càries poden incloure sensibilitat en una dent, dolor en consumir aliments o begudes fredes o dolços, i taques fosques en les dents. No obstant això, moltes càries no presenten símptomes visibles en les seves primeres etapes, per la qual cosa és essencial realitzar visites regulars al dentista per a detectar-les a temps.

No. L’endodòncia rotatòria es realitza sota anestèsia local, així que no hauries de sentir dolor durant el procediment. Pot haver-hi una lleu molèstia o sensibilitat després del tractament, però generalment és suficient amb analgèsics comuns.

La durabilitat d’un empastament o restauració depèn de diversos factors, incloent-hi el material utilitzat, la ubicació de la restauració i els teus hàbits d’higiene oral. Amb una cura adequada, un empastament de qualitat pot durar molts anys.

Compromesos amb la qualitat dels nostres tractaments i la satisfacció dels nostres pacients