Alinea el teu somriure sense que ningú ho noti

Ortodòncia en Novadental

Un somriure alineat és sinònim de salut, funcionalitat i bellesa. A Novadental el nostre compromís és proporcionar opcions d’ortodòncia que s’ajustin a les teves necessitats, assegurant resultats estètics i funcionals.

Problemes que solucionem amb l’ortodòncia:

 • Sobremossegada i malposició.
 • Mossegada oberta i creuada.
 • Diastema o dents separades.
 • Apinyament.
 • Línia mitjana desplaçada.
 • Dents girades.

Les nostres especialitats en ortodòncia

Dona el primer pas cap a un somriure que et faci sentir orgullós!

Si estàs considerant millorar la posició de les teves dents, no esperis més. Demana la teva cita i descobreix les opcions que et portaran a lluir un somriure de somni. El nostre equip de ortodoncistes a Terrassa està llest per a guiar-te en el camí cap a un somriure més alineat i saludable.

 • Ortodòncia invisible

  L’ortodòncia ha evolucionat, i ja no és necessari portar brackets tradicionals per a aconseguir un somriure perfecte. En Novadental corregim els teus problemes d’alineació i de mossegada amb l’ús d’alineadors transparents, una opció ideal per a aquells que busquen eficàcia sense sacrificar l’estètica.

  Per a facilitar l’experiència dels nostres pacients i realitzar diagnòstics precisos, utilitzem un escàner intraoral d’última generació que ens permet prendre impressions en 3D i presentar una simulació de resultats, fins i tot abans de començar el tractament.

 • Ortodòncia fixa

  Per a casos més complexos o específics, l’ortodòncia fixa és una solució provada i efectiva. Utilitzant brackets i filferros, aquesta opció brinda precisió en el moviment dental, garantint resultats eficaços.

 • Brackets d’autolligat

  Amb un disseny innovador, els brackets d’autolligat redueixen la fricció, permetent un moviment dental més eficient i còmode, sovint reduint el temps total de tractament.

Preguntes Freqüents sobre ortodòncia

L’ortodòncia és una especialitat dental que se centra en corregir les maloclusions i alinear les dents. Si tens dents tortes, espais entre elles o problemes de mossegada, l’ortodòncia pot ajudar-te a millorar la funció i l’ estètica del teu somriure.

L’ortodòncia invisible utilitza alineadors transparents i amovibles en lloc de brackets i filferros metàl·lics. És una opció discreta i còmoda, especialment popular entre els adults i adolescents que busquen una alternativa més discreta i estètica.

Els brackets d’autolligat no requereixen lligadures o bandes elàstiques per a subjectar el filferro al bracket. Això pot reduir la fricció, accelerar el tractament i facilitar la higiene oral. A més, solen ser més còmodes i requereixen menys visites d’ajust.

L’ortodòncia és per a totes les edats! Encara que és comú començar el tractament en l’adolescència, cada vegada més adults opten per l’ortodòncia per a millorar el seu somriure i salut oral.

Compromesos amb la qualitat dels nostres tractaments i la satisfacció dels nostres pacients