Rejoveniment de la teva expressió

Medicina estètica facial en NovaDental

Més enllà de les dents, el somriure s’emmarca en un rostre que mereix igual atenció. La medicina estètica facial s’ha convertit en un complement perfecte per als qui busquen un somriure enlluernador i un rostre radiant. En NovaDental, entenem la importància d’harmonitzar l’estètica dental amb la del rostre, i és per això que hem incorporat serveis de medicina estètica facial.

Tractament medicina estètica

En NovaDental no sols ens enfoquem en la teva salut dental, sinó que també ens preocupem pel benestar i l’estètica del teu rostre. Si estàs pensant a potenciar el teu somriure i rejovenir la teva expressió, vine i descobreix com la medicina estètica facial pot fer la diferència. T’hi esperem per a assessorar-te!

  • Àcid hialurònic

    Aquest component naturalment present en el nostre cos s’ha convertit en un dels aliats més buscats en el rejoveniment facial. En aplicar àcid hialurònic, podem restaurar el volum, suavitzar línies d’expressió i millorar la hidratació de la pell, sobretot en el terç inferior del rostre. Aquest tractament és ideal per a aquells que busquen resultats naturals i duradors.

Si estàs pensant a potenciar el teu somriure i rejovenir la teva expressió, vine i descobreix com la medicina estètica facial pot fer la diferència.

Preguntes freqüents sobre medicina estètica facial amb àcid hialurònic

Sí, quan és realitzat per professionals qualificats. L’àcid hialurònic és biocompatible, cosa que significa que s’integra fàcilment en la pell sense causar reaccions adverses.

Generalment, els resultats poden durar entre 6 a 12 mesos, depenent de la zona tractada i del tipus d’àcid hialurònic utilitzat. No obstant això, els efectes poden variar d’una persona a una altra.

És possible experimentar enrogiment, inflor o blaus en l’àrea tractada, però aquests efectes són temporals i generalment desapareixen en pocs dies.

Comprometidos con la calidad de nuestros tratamientos y la satisfacción de nuestros pacientes