preservant l’essència del teu somriure

Estètica dental

Creiem que un somriure reflecteix la salut oral i  també la confiança i el benestar d’una persona. Per això, entenem que l’estètica dental és més que l’aparença; es tracta de sentir-te bé amb tu mateix i projectar aquesta seguretat en cada somriure.

En Novadental, la teva clínica dental a Terrassa, ens especialitzem en:

  • Carilles i microcarilles

    Les carilles i micro carilles estètiques són fines làmines que s’adhereixen a la superfície de les teves dents, oferint una solució ràpida i duradora per a dents tacades, desalineades, trencades o molt espaiades una de l’altra. Aquestes carilles estan dissenyades per a mimetitzar-se amb les teves dents naturals, proporcionant resultats que llueixen i se senten igual que els teus propis.

  • Emblanquiment dental

    Somies amb un somriure més brillant? L’emblanquiment dental és un dels tractaments més sol·licitats en el món de l’estètica dental. A la nostra clínica utilitzem tècniques avançades i productes d’alta qualitat que garanteixen un somriure més blanc i radiant, eliminant les taques i decoloracions que afecten la lluminositat de les teves dents.

És hora que el teu somriure reflecteixi la millor versió de tu!

Combinem experiència, tècnica i un enfocament personalitzat per a garantir que cada tractament estètic s’adapti a les teves necessitats i expectatives.

Si estàs llest per a fer el pròxim pas cap a un somriure més atractiu, no esperis més. Contacta amb el nostre equip i descobreix com podem transformar el teu somriure de manera segura i efectiva.

Preguntes freqüents relacionades amb estètica

L’estètica dental es refereix a procediments dentals dissenyats per a millorar l’aparença de les teves dents, genives i somriure en general. És rellevant perquè un somriure atractiu pot augmentar l’autoestima, la confiança i tenir un impacte positiu en les interaccions socials i professionals.

Les carilles són fines làmines de porcellana o compòsit que s’adhereixen a la superfície frontal de les dents per a millorar la seva forma, color i aspecte general. Les microcarilles són similars, però s’utilitzen per a correccions més petites i, en general, requereixen menys o cap desgast de la dent.

Sí, quan és realitzat per professionals i se segueixen les indicacions correctament, l’emblanquiment dental és segur. Pot haver-hi una mica de sensibilitat temporal després del procediment, però generalment desapareix amb el temps.

Amb una cura adequada, les carilles de porcellana poden durar entre 10 i 15 anys, mentre que les carilles de compòsit poden durar entre 5 i 7 anys. No obstant això, la seva durabilitat també depèn dels teus hàbits orals i altres factors individuals.

No. Abans de col·locar carilles, s’aplica anestèsia local per a garantir que el procés sigui còmode. Pot haver-hi una lleu sensació de sensibilitat després de la col·locació, però sol ser temporal.

Compromesos amb la qualitat dels nostres tractaments i la satisfacció dels nostres pacients