Salut bucodental en profunditat

Periodòncia a Novadental

La salut de les teves genives és tan essencial com la de les teves dents. La periodòncia se centra en prevenir, diagnosticar i tractar malalties que afecten les genives i a les estructures de suport dental, assegurant que el teu somriure no sols sigui atractiu, sinó també sa des de l’arrel.

En Novadental, la teva clínica de confiança a Terrassa, abordem els problemes periodontals que poden posar en risc el teu somriure i el teu benestar general.

A Novadental, la teva clínica dental a Terrassa, ens especialitzem en

 • Gingivitis

  És la inflamació inicial de les genives i el primer signe d’un problema periodontal. Sovint causada per l’acumulació de placa bacteriana, és essencial tractar-la de manera precoç per a evitar complicacions futures. Amb els nostres tractaments preventius i correctius, t’ajudem a revertir la gingivitis i a mantenir les teves genives en òptimes condicions.

 • Periodontitis

  Esta es una evolución de la gingivitis y puede conducir a la pérdida de dientes si no se trata a tiempo. En Novadental, utilizamos técnicas avanzadas y un enfoque personalizado para combatir la periodontitis, asegurando no sólo la salud de tus encías, sino también la preservación de tus dientes.

Especialistes en cirurgia regenerativa i mucogingival: La salut de les genives va més enllà de la prevenció i el tractament.

Combinem experiència, tècnica i un enfocament personalitzat per garantir que cada tractament estètic s’adapti a les vostres necessitats i expectatives.

Si estàs a punt per fer el proper pas cap a un somriure més atractiu, no esperis més. Contacta amb el nostre equip i descobreix com podem transformar el teu somriure de manera segura i efectiva.

 • Cirurgia mucogingival

  La cirurgia mucogingival es refereix a una varietat de procediments dissenyats per a corregir problemes en les genives, ja sigui per raons estètiques o funcionals.

  Aquests problemes poden incloure recessió gingival (on la geniva es retreu, exposant més l’arrel de la dent), falta de geniva queratinizada al voltant d’una dent o implant, o bosses periodontals profundes. Algunes tècniques comunes en la cirurgia mucogingival inclouen l’empelt de teixit connectiu, l’empelt de geniva lliure i el penjoll d’avanç coronal, entre altres.

 • Cirurgia regenerativa

  Aquesta cirurgia té com a objectiu principal recuperar els teixits periodontals que s’han perdut a causa de malalties com la periodontitis. A través de tècniques i materials específics, es busca regenerar l’os alveolar, el lligament periodontal i el ciment radicular que podrien haver-se deteriorat per la malaltia.

Visita’ns i descobreix com podem ajudar-te a mantenir un somriure saludable des dels seus fonaments!

No subestimis la importància d’unes genives sanes. Si busques un tractament especialitzat, som aquí per a optimitzar la teva salut oral. Agenda la teva revisió i permet que el nostre equip t’ofereixi solucions personalitzades.

Preguntes freqüents sobre periodòncia

Mentre que la gingivitis afecta només a les genives, la periodontitis és una evolució d’aquesta i afecta tant a les genives com a l’os que sosté les dents. Si no es tracta, pot portar a la pèrdua de dents.

Aquestes cirurgies estan enfocades a recuperar teixits perduts, ja sigui per malaltia periodontal o per altres causes. La cirurgia regenerativa cerca restaurar l’os i teixits de suport, mentre que la cirurgia mucogigival se centra en corregir defectes en les genives i mucoses.

Si els problemes periodontals no es tracten a temps, existeix el risc de pèrdua dental. No obstant això, amb un diagnòstic primerenc i el tractament adequat, és possible conservar les teves dents i mantenir una bona salut oral.

Compromesos amb la qualitat dels nostres tractaments i la satisfacció dels nostres pacients