cuidant els somriures des de la infantesa

Odontopediatria i servei d’odontobebé

Des de les primeres dents de llet fins al desenvolupament complet de la dentició infantil, és fonamental brindar atenció especialitzada als més petits. L’odontopediatria se centra en la cura dental dels nens des dels seus primers anys de vida. Establir bons hàbits dentals i rebre atenció especialitzada des de l’inici, és essencial per a garantir una salut bucal òptima en el futur.

Tractaments odontopediatria

El somriure del teu fill mereix la millor cura des del principi.

En Novadental, ens assegurem que cada petit rebi una atenció dental personalitzada i adequada a la seva edat i necessitats. Si busques un espai on el somriure del teu fill estigui en mans expertes, confia en nosaltres i visita’ns.

 • Especialistes en ortopèdia maxil·lar

  La forma en què creix i es desenvolupa el maxil·lar en els nens pot influir en la posició i salut de les seves dents en la vida adulta. En Novadental, els nostres especialistes treballen per a garantir un creixement harmònic i saludable del maxil·lar, prevenint problemes futurs.

 • Ortodòncia interceptiva

  Aquesta tècnica se centra en detectar i tractar a temps possibles problemes d’alineació o maloclusió en nens. En intervenir en una etapa primerenca, l’ortodòncia interceptiva pot reduir o eliminar la necessitat de tractaments més invasius en el futur.

 • Altres tractaments

  • Selladors
  • Corones
  • Mantenidors d’espai
  • Fluorització

Preguntes freqüents sobre odontopediatria i servei d’odontobebé

El Servei d’odontobebé se centra en l’atenció dental dels més petits, des de bebès fins a nens en els seus primers anys. L’objectiu és detectar i prevenir problemes primerencs i establir una bona higiene oral des de l’inici.

L’ortopèdia maxil·lar s’ocupa de la correcció i prevenció d’alteracions en el desenvolupament i posició dels maxil·lars en nens. A través de dispositius i tractaments específics, es busca guiar un correcte creixement facial i dental.

L’ortodòncia interceptiva és un tractament precoç que s’aplica en nens per a corregir problemes en el desenvolupament dental i ossi abans que aquests es consolidin. Permet prevenir o reduir la necessitat de tractaments més invasius en el futur.

Es recomana que la primera visita al odontopediatra es realitzi quan aparegui la primera dent o, com a més tard, en complir el primer any d’edat. Això ajuda a detectar qualsevol anomalia i establir hàbits saludables des del principi.

Compromesos amb la qualitat dels nostres tractaments i la satisfacció dels nostres pacients