Protegeix la teva salut bucodental i alleuja l’estrès de la teva mandíbula

Bruxisme i ATM

En Novadental ens especialitzem en el diagnòstic i tractament de patologies com el bruxisme o els trastorns de l’Articulació Temporomandibular, que si no es tracten poden provocar desgast dental, cefalees recurrents i problemes per a obrir o tancar la boca, entre altres.

A Novadental estem llestos per a ajudar-te a trobar l’alleujament i les solucions que necessites. Contacta amb nosaltres avui i recupera el teu benestar!

Si experimentes dolor d’oïda o de mandíbula, sorolls en obrir o tancar la boca, o desgast dental, no esperis més. Visita’ns per a determinar la causa i oferir-te teràpies específiques i tècniques d’alleujament per a aquestes afeccions.

  • Bruxisme

    Grinyolar o estrènyer les dents, especialment durant el somni, pot portar a desgast dental i maldecaps. En Novadental, oferim solucions com a fèrules personalitzades que no sols protegeixen les teves dents, sinó que també ajuden a reduir la tensió mandibular.

  • ATM

    Les complicacions en l’articulació temporomandibular poden sorgir a causa de bruxisme, traumes o fins i tot artritis. El diagnòstic primerenc i un tractament adequat són essencials per a mantenir una funció mandibular òptima.

Preguntes freqüents sobre bruxisme i ATM

ATM es refereix a l’Articulació Temporomandibular, que connecta la mandíbula amb el crani. Problemes o trastorns en aquesta articulació poden sorgir a causa del bruxisme o per altres causes, portant a dolor i dificultat en obrir o tancar la boca.

Els símptomes comuns del bruxisme inclouen desgast dental, dolor en la mandíbula en despertar i maldecaps freqüents. Si experimentes espetecs en moure la mandíbula o dificultat en obrir la boca, podries tenir un trastorn de la ATM.

Depenent de la causa i severitat, els tractaments poden incloure fèrules dentals, teràpia física, medicaments i en casos més greus, cirurgia. És essencial acudir a un especialista per a obtenir un diagnòstic adequat.

Compromesos amb la qualitat dels nostres tractaments i la satisfacció dels nostres pacients