Recupera el teu somriure amb innovació i precisió

Implants dentals

A Novadental reemplaçar dents perdudes ja no és un desafiament. Amb el nostre tractament d’implants dentals no sols recuperaràs la funcionalitat de la teva boca, sinó també la confiança en somriure.

Tractaments Implants dentals

  • Cirurgia guiada

    La precisió és clau quan es tracta d’implants dentals. La cirurgia guiada empra tecnologia d’avantguarda per a assegurar una col·locació exacta de l’implant en la posició i angle ideal. Aquesta tècnica minimitza les complicacions i maximitza l’èxit a llarg termini del tractament, al mateix temps que redueix el temps de recuperació.

  • Implants de càrrega immediata o “dents en un dia”

    Imagines recuperar el teu somriure en tan sols un dia? Amb els implants de càrrega immediata, és possible. Aquests implants permeten la col·locació d’una pròtesi temporal el mateix dia de la cirurgia, cosa que significa que pots tornar a somriure amb confiança en temps rècord. És una solució perfecta per als qui busquen resultats ràpids sense comprometre la qualitat.

Dona el següent pas

No deixis que la pèrdua dental limiti la teva vida. Si estàs llest per a renovar el teu somriure i recuperar la teva autoestima, contacta’ns. El nostre equip d’experts en implantologia està llest per a brindar-te solucions personalitzades, utilitzant les últimes tècniques i materials de primera qualitat.

Preguntes freqüents sobre implants dentals

Els implants dentals són arrels artificials, generalment de titani, que s’insereixen en l’os mandibular o maxil·lar per a substituir dents perdudes. Són una excel·lent opció perquè ofereixen un reemplaçament durador i funcional que se sent i es veu com una dent natural.

La cirurgia guiada és una tècnica avançada que utilitza la tecnologia d’imatges 3D per a planificar i col·locar implants dentals amb precisió. Això permet una major exactitud en la col·locació, minimitza el trauma i pot reduir el temps de recuperació.

Amb els implants de càrrega immediata, és possible col·locar una dent provisional el mateix dia que es col·loca l’implant. No obstant això, la decisió de col·locar una càrrega immediata depèn de diversos factors, inclosa la qualitat i quantitat de l’os present.

No. La col·locació d’implants dentals es realitza sota anestèsia local, per la qual cosa el procediment en si no és dolorós. És possible experimentar alguna molèstia o inflor després de la cirurgia, però aquests símptomes generalment es maneguen fàcilment amb medicaments i cures postoperatòries.

Compromesos amb la qualitat dels nostres tractaments i la satisfacció dels nostres pacients